Inspiration til rejser hos Bravo Tours
Check in online
De bedste rejsetipsInden rejsen

Hurtig og nem check-in hjemmefra

Når du vælger at flyve på ferie, er du hurtigt fremme ved destinationen. Og det er jo skønt. Men den lange ventetid i lufthavnen, der venter inden, og den stress og hektiske atmosfære, der hersker den slags steder, kunne de fleste af os godt undvære. Heldigvis kan du selv gøre noget for at afkorte ventetiden en smule og for at slippe for stress og jag.

Undgå stress i lufthavnen – check-in online

Check in online

Helt slippe for ventetid i lufthavnen, kan du ikke. Men benytter du dig af online check-in hjemmefra, kan du sidde derhjemme og ordne det hele i ro og mag – og så kan du spare tid i check-in-køen, der ofte er meget lang, og som tager lang tid at komme igennem.

Vi har nok alle prøvet at komme ind i lufthavnen og se den uendeligt lange kø til check-in – og mærket frygten for, om man mon når det i tide. Med online check-in sparer du i hvert fald noget af ventetiden. Og så slipper du for stress og nervøsitet på afrejsedagen.

Husk at komme i god tid inden afrejse

Selv om du har ordnet din check-in hjemmefra, anbefales det dog stadig, at du møder op i lufthavnen i god tid, gerne senest to timer inden afrejse. Så har du god tid til at aflevere din bagage og komme stille og roligt frem til din gate.

Hvis du kun har håndbagage med, kan du gå direkte til security check. Har du bagage med, skal du aflevere den ved skranken med bagage drop, inden du går videre til sikkerhedskontrollen. Husk at udskrive bagagemærker ved en af automaterne, inden du går hen for at aflevere din bagage.

Har du ikke foretaget online check-in hjemmefra, skal du selv checke ind ved en af check-in-automaterne eller gå til check-in-skranken, hvis du foretrækker det.

Uanset hvilken check-in-metode, du vælger, skal du sørge for at være i lufthavnen i god tid, så du er færdig med check-in og bagageaflevering på det tidspunkt, der står på din billet. Så får du også en god start på ferien uden stress og nervøsitet.

Se også disse artikler