Inspiration til rejser hos Bravo Tours
De bedste rejsetipsOplevelser

Cruise i Caribien er noget for dig, hvis…

… du er typen, der holder af spændende oplevelser, endeløs havudsigt, solskin, god mad og underholdning i verdensklasse.

Med andre ord er et cruise i Caribien noget for enhver, der har appetit på livet! Et caribisk cruise er en oplevelse for livet, hvor der er plads til at fordybe sig i en god bog med en drink på dækket af skibet, mens man bliver transporteret til den næste caribiske destination, hvor man kan få et indblik i den farverige lokale kultur eller besøge en af de legendariske caribiske strande, der ligner et postkort og føles som paradis.

Start for eksempel i Puerto Rico

Et cruise i Caribien kan for eksempel starte i San Juan på Puerto Rico, hvor man kan flyve direkte til fra København. På rejsen med det luksuriøse cruiseskib besøges smukke caribiske øer som Barbadas, Antiqua eller de gamle danske besiddelser i Vestindien, som for eksempel St. Croix, hvor den danske kulturarve er levende tilstede.

Cruise i Caribien

 

Mens du befinder dig på skibet, kan du nyde masser af lækre retter tilberedt af de dygtige kokke på skibet, ligesom bartenderne også kan præstere cocktails i verdensklasse, der passer til solen og havudsigten. Er du typen, der holder af solopgangen, er det værste sted at overvære den vel ikke dækket af et cruiseskib med en god kop kaffe og friskpresset frugtjuice.

Smukke destinationer og luksusforhold

Et cruise i Caribien er noget rigtig mange drømmer om. Og det er der mange gode grunde til. Kombinationen af ufatteligt smukke destinationer, luksusrejse og gode, sikre forhold på hele turen, gør et cruise i Caribien til en af de bedste måder at holde ferie på.

Et stort cruiseskib

Med den smukke natur, den lækre mad og den spændende kultur og historie i området er et caribisk cruise en fantastisk kombination af luksus, afslapning og oplevelser for livet. Du kommer med garanti ikke til at glemme et cruise i Caribien lige foreløbigt!

Se alle krydstogter hos Bravo Tours

Se også disse artikler