Inspiration til rejser hos Bravo Tours
De bedste rejsetipsRejseguides

Her finder du overdådig Luksusferie

Der er næsten ikke en mere fantastisk måde at holde ferie på, end en luksusferie. Bo på luksushoteller i særklasse hvor alt fra værelser til service er helt i top. Her kan I nyde livet i fulde drag i de smukkeste omgivelser med ægte feriestemning fra morgen til aften.

Hos Bravo Tours kalder vi denne ferieform for Bravo Deluxe. Her er de bedste hoteller specielt håndplukkede, så I er sikret en luksusferie ud over det sædvanlige. Alle hoteller har 5 stjerner og er dermed af den højeste standard inden for alle tænkelige områder – lige fra indretning og poolområder til den mad og de drikkevarer, der serveres.

Faktisk starter jeres luksusferie allerede i lufthavnen, hvor I naturligvis har adgang til den særlige lounge og dermed kan starte ferien i fred og ro fra første sekund.

Kribler det efter at komme afsted? Det kan vi godt forstå.

Hotel Be Live Punta Cana byder på fabelagtig luksus – lige ved en af de bedste strande i Caribien

Luksusferie i Den Dominikanske Republik

Paradislignende strande med palmer, kridhvidt sand og det smukkeste turkisblå vand mod en skyfri himmel. En strand, hvor man kan sidde i sin liggestol under skyggefulde palmeblade med kølige drinks, omgivet af en venlig befolkning. Det er for mange indbegrebet af en ferie i luksus.

I Den Dominikanske Republik er der lagt op til en luksusferie, I sent vil glemme og de lange, solrige dage på jeres luksushotel kan kombineres med et væld af naturoplevelser. Den smukke nation i Det Caribiske Hav er kåret som ”Det bedste rejsemål i Caribien” og fra det øjeblik I betræder den caribiske jord, ved I hvorfor.

Ren luksus direkte på stranden – til dig, der vil have det allerbedste! Double-Six Luxury Hotel på Bali

Bali – en indonesisk luksusperle

Eksotiske Bali er et af de mest fantastiske steder på jorden og med en luksusferie på den indonesiske ø er I sikret et rigtigt eventyr. Allerede flyene, der bringer jer til øen, er standarder over normalen og det samme gælder hotellerne.

På vores særligt udvalgte luksushoteller får I den bedst tænkelige betjening og de skønneste omgivelser, som I kan bruge som udgangspunkt for jeres opdagelsesture rundt på øen. Bali har nemlig masser af spændende natur, som I ikke må snyde jer selv for.

Efter en lang dag med udforskning af vulkaner, grotter og floder – eller på sightseeing med templer og spændende shopping – kan I vende tilbage til hotellet og slappe af. Enten på de smukke hvide palmestrande eller i de luksuriøse poolområder, inden I skal indtage dagens aftensmad, som også er i en klasse for sig.

Luksushotel i smukke omgivelser. Hyatt Regency ligger lige ved stranden i Hua Hin, Thailand

Thailand er også oplagt til luksusferier

 

Hos Bravo Tours sender vi hvert år mange danskere til Thailand på luksusferie og vi kan virkelig godt forstå, hvad det er, der trækker i vores rejselystne kunder.

Det krystalklare vand stråler nemlig om kap med befolkningens smil og Thailand kaldes da også for Smilets Land. Lokalbefolkningen er yderst venlig og klimaet helt fantastisk til en luksusferie. Mængden af muligheder for kulturelle oplevelser også enorm – Thailand er nemlig alt fra buddhistiske templer og pulserende storbyer til storslået natur med prægtige vandfald, dyrerige jungleskove og uendelige sandstrande med palmesus og varme briser.

Der er masser af oplagte destinationer for en luksusferie i Thailand, men især kan Hua Hin og Koh Chang anbefales.

Hua Hin er den thailandske kongefamilies foretrukne feriedestination og her er både flotte paladser og templer i selve byen og smukke omgivelser på stranden. Området er i øvrigt et af Thailands mest trygge, fordi den høje sikkerhed omkring kongefamilien også smitter af på resten af byen. Alt i Hua Hin signalerer ganske enkelt luksus og det ene luksushotel efter det andet ligger side om side ved stranden, mens de sammen rejser sig op mod den blå, solrige himmel.

På øen Koh Chang kan I få en luksusferie med naturen som hovedrolle. Her oplever I virkelig det frodige Thailand og hvis jeres tanker om en ferie i ren luksus indebærer lange dage i palmernes skygge, er Koh Chang uden tvivl valget for jer.

Vores udvalgte hoteller på Koh Chang er ægte luksus med alt hvad hjertet kan begære – og som et af de mindst turistbesøgte områder, kan I her opleve en bid af det ægte, uforfalskede Thailand.

Koh Chang giver jer således ægte naturoplevelser med smukke bjerge, eventyrlige vandfald og fascinerende koralrev. Der er også unikke muligheder for at opleve uspoleret regnskov, da 70% af øen er dækket heraf og med udflugter til områdets mindre landsbyer, kan I møde lokalbefolkningen på en meget nærværende måde.

Kort fortalt: Med Bravo Tours er mulighederne for en uforglemmelig luksusferie mange, uanset hvor, I vælger at tage hen.

 

Se også disse artikler