Inspiration til rejser hos Bravo Tours
de kanariske øer
De bedste rejsetipsSpørgsmål & svar

Hvilken Kanarisk Ø er du?

Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma eller Tenerife? Øerne er alle fantastiske, men på hver deres unikke måde. Vi giver dig her inspiration til at finde lige præcis den ø, der passer bedst til den form for rejse, du ønsker.

Vejret på De Kanariske Øer

De Kanariske Øer er en øgruppe af vulkaner i Atlanterhavet og en region i det sydligste Spanien. De ligger nordvest for Afrikas kyst og er derfor oplagt at tage til, når uvejret raser herhjemme. Du er nærmest altid garanteret sol og varme, uanset om du vælger at rejse dertil i sommer- eller vinterperioden. Om sommeren ligger temperaturerne i gennemsnit på over 30 grader, imens de om vinteren ligger omkring de 24 grader i dagtimerne.

Fuerteventura – fantastiske strande

Fuerteventura

Som den næststørste af de Kanariske Øer, er Fuerteventura særligt kendt for sine smukke, hvide sandstrande, som nærmest minder om dem, man finder i Caribien. Det lavvandede og krystalklare vand omkring øen er oplagt til at dyrke sejlsport, vandski, surfing, dykning og ikke mindst windsurfing, hvilket mange turister netop hvert år tager til øen for at gøre. Strandene i Costa Calma, Calatea de Fuste og Jandía er blandt nogle af de bedste på hele øen, uanset om du er til vandsport eller bare vil sole og hoppe i bølgerne. Er du den nysgerrige type, er der også rigeligt med dagsudflugter du kan tage på, som giver dig mulighed for at udforske øens mange andre spændende nuancer.

Gran Canaria – danskernes feriefavorit

Gran Canaria

På den fantastiske ferieø Gran Canaria er du garanteret ægte spansk feriestemning, sol og dejlige strande. Øen er hjemsted for en lang række charmerende byer, hvor du finder skønne All Inclusive hoteller og førsteklasses oplevelser til alle aldre. Ved stranden og feriebyerne er der rig mulighed for at prøve forskellige former for vandsport, spille minigolf og tennis, og spiller du golf, er der intet mindre end seks fine golfbaner at vælge imellem. Bevæger du dig lidt væk fra solkysten, kan du opleve øens storslåede natur, bjerge og autentiske landsbyer eller måske tage på bådsafari og opleve delfiner og hvaler.

Lanzarote – den hyggeligste ø

Strand i Lanzarote

Fortryllende vulkanlandskab, unik natur og indbydende sandstrande er blot nogle af Lanzarotes mange fantastiske oplevelser. Udforsk øens mange facetter på en ø-rundtur, eller tag på en bådtur ud på det smukke azurblå hav og svøm blandt de mange farverige fisk. Er du til afslapning og flotte sandstrande, sportslige aktiviteter eller rolige vandreture i det fri, så er der noget at opleve for enhver i de hyggelige feriebyer langs kysten.

La Palma – den smukkeste ø

La Palma

Det er uden tvivl den smukkeste og formentlig den sidste uspolerede ø af de Kanariske Øer. Naturen i La Palma er fortryllende, fyldt med farverige kontraster, bjerge, vulkaner og regnskov. Oplev øens idylliske og hyggelige byer som Tazacorte og Puerto Naos eller besøg øens førende badeby Los Cancajos, hvor du kan slappe af på den lange lavasandstrand, tage en dukkert i Atlanterhavet eller besøge den charmerende hovedby Santa Cruz. Et must-see for naturelskere er uden tvivl nationalparken Parque Nacional de la Caldera de Taburiente, som er et absolut syn for guderne.

Tenerife – imponerende oplevelser

Kyst i Tenerife

Den største af De Kanariske Øer og måske også den mest kendte, Tenerife, byder på et væld af aktiviteter, som hvert år tiltrækker tusindvis af turister fra hele verden. Med en kombination af lange, smukke strande, høje bjerge og frodig natur, er øen et ideelt sted at rejse hen for familier, der ønsker at sætte tempoet lidt ned, eller for par, som gerne vil have en romantisk ferie på et flot og luksuriøst ferieresort.  Bananplantager, frodige skove, en af verdens største vulkankratere og Spaniens højeste punkt, Teide, er blot nogle af de mange spændende oplevelser, som øen har at byde på.

Find din favoritø her

 

 

Se også disse artikler