Inspiration til rejser hos Bravo Tours
Billigste grupperejser
Inden rejsen

Sådan får du billige grupperejser

Leder du efter billige grupperejser, fordi firmaet, studiegruppen eller hele familien skal have en tur til sydens sol eller en spændende grupperejse, der kan give inspiration og gode fællesoplevelser, så er der her et par gode råd til at finde billige grupperejser, der passer perfekt til netop dit behov.

En billig grupperejse kan være en rigtig god måde at lære hinanden bedre at kende på eller fejre en mærkedag på en utraditionel måde uden det vælter hele årsbudgettet.

Bestil i god tid

Når du skal finde en billig grupperejse, er det altid en god ide at være ude i god tid. For selvom afbudsrejser eller såkaldte last minute tilbud i mange år har haft ry for, at være en af de billigste måder at rejse på, er det sjældent det rigtige valg, når du rejser med en gruppe.

Først og fremmest fordi et last minute tilbud meget sjældent er fleksibelt. Prisen er netop lav, fordi det drejer sig om at fylde de sidste pladser op, og derfor sælges denne type rejse under devisen ”take it or leave it.” Det er derfor oftest svært at finde en rejse i sidste øjeblik, der passer til en samlet gruppes behov og størrelse.

Chancen for at finde en billig grupperejse er derfor større, hvis du er ude i god tid og kan sikre dig nogle af de billige billetter, der bliver frigivet først. Som minimum er det en fordel at begynde at lede efter grupperejse nogle måneder før, i gerne vil rejse, men oftest bliver grupperejsen billigere, jo tidligere du er ude. Samtidig er udvalget større, og i kan finde præcist den destination, der passer jer.

Stor familie på grupperejse

Vær bevidst om jeres ønsker og behov

Når det gælder billige grupperejser, er der andet at tage hensyn til end prisen. Enhver rejse bliver kun vellykket, hvis den også matcher jeres ønsker og behov, og derfor er det en god ide at gøre sig det klart, hvad det er man ønsker.

  • Har i for eksempel en bestemt destination, som i foretrækker eller et særligt land?
  • Og hvad betyder årstiden for vejret og klimaet, der hvor i gerne vil hen?
  • Hvis i rejser ud for at få vintersol og dermed ny energi, er det vigtigt, at i vælger et sted, hvor klimaet også er behageligt om vinteren, selvom der måske er et lidt billigere tilbud et andet sted.
  • Det samme gælder selvfølgelig om sommeren, hvor der er stor forskel på, om i skal på aktiv ferie eller kulturferie eller i helst vil dase på stranden.

Også når det gælder indkvartering, vil en rejsekonsulent nemmere kunne finde det helt rigtige tilbud, hvis i allerede har gjort jer nogle tanker om, om i er mest til boutique-hotel eller all-inclusive resort.

Den billigste pris er ikke altid billigst

Det lyder som et paradoks, at den billigste grupperejse ikke altid er den, der har det billigste prismærke på nettet. Men det er ikke desto mindre tilfældet, når man leder efter en billig grupperejse.

Udsalgsprisen på fly og hotel er nemlig kun to af en række faktorer, man skal tage højde for, når man leder efter billige grupperejser.

Det samlede budget skal også indeholde mad, oplevelser og transport på destinationen, og her vil der ofte være stor forskel på, hvilke behov man som gruppe har, og hvad man gerne vil opleve.

En rejsekonsulent vil kunne give kvalificeret rådgivning om den samlede pris på en grupperejse, men her gælder det også, at jo mere man ved om, præcist hvad man ønsker, jo bedre rådgivning kan man få. Og i sidste ende kan det betyde forskellen på, om en grupperejse bliver lidt for dyr eller ikke helt lever op til forventningerne eller om den bliver et fantastisk minde, som hele gruppen deler i mange år fremover.

Lad Bravo Tours stå for at lave jer den billigste grupperejse nu

Se også disse artikler