Inspiration til rejser hos Bravo Tours
Bucket list oplevelserOplevelserSafari

Ballonsafari i Kenya

Ballonsafari i Kenya

Oplev hvordan Masai Mara ser ud fra luften, se de vilde dyr og oplev solopgangen som du aldrig har set den før. 

Stå op før solen og oplev solopgangen fra en luftballon over Masai Mara i Kenya. Du ser, hvordan de store balloner bliver pustet op, inden du selv får lov til at stige ombord. Piloten gennemgår turen og sikkerheds-procedurerne før afgang. Ballonen er svævende cirka 1 til 1 ½ time – afhængigt af vind- og vejrforhold, og afgangen er timet således, at du får det fulde udbytte af solopgangen. Imens du er i luften, har du lov til at stå op i kurven og er velkommen til at tage alle de fotos og videooptagelser, du har lyst til.

Ballonkurven

Ballonkurven

I horisonten farver solen himlen. mens dyrenes græsser under dig – hvis du er heldig kan du se en løve eller to. Du flyver også over den store flod i Masai Mara, hvor er ofte er mulighed for at se dyrene tage en tår vand. Det er en oplevelse, der er værd at sætte på bucket-listen!

Han løve i Masai Mara ved solopgang

Han løve i Masai Mara ved solopgang

Mara betyder ”plettet” på swahili, og når du oplever panoramaudsigten fra ballonen, forstår du, hvorfor de lokale masai-stammer kalder sletten for ”Masai Mara”. Du kan komme på ballonsafari hele året rundt, men det optimale flyvetidspunkt i Mara er fra juli til oktober under den store vandring, hvor over en million dyr vandrer gennem Mara. Ballonerne er meget manøvre dygtige, og piloten sørger for, at du både strejfer trætoppene, men også kommer op i 300 meters højde og får en panoramaudsigt. En ballon tilbagelægger ca. 12 km i timen.

Den flotte udsigt fra ballonerne

Den flotte udsigt fra ballonerne

Når ballonen lander igen, spiser man morgenmad på savannen sammen med de andre fra turen. Morgenmaden er både kolde og varme retter, og når du er mæt og tilfreds, går turen hjemad igen. Her er der igen rig mulighed for at se en masse dyr på vejen.

 

 

Find din safari her

Udvalgte

Se også disse artikler