Inspiration til rejser hos Bravo Tours
Fly til Havana
De bedste rejsetipsInden rejsen

Fly til Havana på den mest bekvemme måde

Overvejer du en tur til Cuba, og leder du derfor efter fly til Havana, er der en række forskellige muligheder. For selvom Havana og Cuba er langt væk, og der ikke er direkte fly til Havana fra nogen danske lufthavne, kan rejsen gennemføres både relativt billigt og behageligt.

Fly til Havana

Der er mange internationale selskaber, der flyver til Havana, og derfor er der også mange forskellige ruter, du kan flyve.

Fly til Havana fra København eller Billund

Den mest oplagte by at flyve til Havana på Cuba i Caribien fra i Danmark er København. Som Danmarks største lufthavn har Københavns Lufthavn Kastrup gode forbindelser til en række europæiske og internationale destinationer, hvorfra det er muligt at flyve til Havana.

Flere forskellige selskaber flyver hele turen, og der kan være stor forskel på både pris og rejsens længde, og det er derfor en god ide at undersøge de forskellige muligheder, inden du bestiller fly til Havana.

Et af de selskaber, der flyver til Havana fra København er KLM, hvor du for eksempel kan mellemlande i Charles de Gaulle i Paris. Denne rute er en af de korteste, og flyvetiden ligger på lige under 15 timer inklusiv mellemlanding. Nogenlunde samme tid tager det at flyve med for eksempel KLM via Amsterdam.

Behageligst eller billigst

Der er stor forskel på internationale selskaber, og mens nogle er kendt for rettidighed og service, er der andre, hvor der for eksempel er sparet på plads og service. Alligevel hænger pris og serviceniveau ikke altid sammen, og man kan som sådan ikke regne med, at den billigste billet også er den mest ukomfortable og omvendt.

Det samme gør sig selvsagt gældende den anden vej rundt, hvor man ikke kan være sikker på, at man får den bedste rejse, fordi man vælger den dyreste. Har man ikke erfaring med et luftfartsselskab, kan man ofte søge på nettet og finde ud af, hvad andre passagerer mener om netop dette selskab og den pågældende rute. I dette tilfælde de forskellige rejser til Havana. Hos mange flyselskaber er det også muligt at opgradere og købe for eksempel ekstra benplads, hvilket kan være prisen værd på en lang rejse, som det altid vil være, når man flyver til Havana.

Hos Bravo Tours bruger vi KLM fra Billund og med Air Berlin fra København. Der får du enten mellemlandinger i Düsseldorft, Paris eller Amsterdam.

Faktaboks

Book et fly til Havana

Find rejser til Cuba her

 

Se også disse artikler