Inspiration til rejser hos Bravo Tours
Kenya Gazelle i Mara
Inden rejsenSafariSpørgsmål & svarVærd at vide

Handicappede og børn på Safari – Kan det lade sig gøre?

Børn og handicappede på safari kan sagten lade sig gøre. Vi har samlet lidt info til dig, så du kan få det bedste ud af din safari med børn eller handicappede.

Savannen i Mara - Børn og handicappede på safari

Savannen i Mara

Børn på Safari

Hvis blot børn har en hvis alder, vil de elske en safari lige så højt som dig. Det bliver let en fornøjelse for begge parter, hvis blot man søger for at have lidt underholdning med til de mange timer i safaribilen, men det bliver uden tvivl en oplevelse for livet både for børn og voksne. Afrikanere elsker børn, og nyder at være sammen med dem. Samtidig er de afrikanske børn meget nysgerrige og vil gerne i kontakt med andre børn, så på en safari kan børn være med til at åben op for ellers lukkede døre, og man kan opleve at ens barn render rundt med de afrikanske børn og leger, mens man ser ud over sletterne. Afrikanerne hjælper også gerne med at se efter dine børn og børn er for afrikanerne løftet om en fremtid. I Masai samfund har børn ingen pligter, deres eneste gøremål i løbet af dagen er, at have det sjovt. Det er ofte til stor underholdning for de ældre i landsbyen som nyder, at se børn og børnebørn lege i landsbyen.

Handicappede på safari 

Der er efterhånden mange steder i Afrika, der har taget høje for kørestolabrugere, men der forekommer stadig steder hvor der ikke er ramper. Men det skal i imidlertid ikke afholde dig fra at tage af sted, da der næsten ikke er nogen grænser for, hvor meget de lokale vil gøre for at hjælpe dig. Mange lodges har installeret ramper og handicap forhold så det er let for dig at komme rundt uden hjælp. Hvis du er i tvivl om noget så informer om dit handicap inden afrejse, så du er sikker på, der er nogen der kan hjælpe og finde de rette forhold for dig.

Find din safari her

Se også disse artikler