Inspiration til rejser hos Bravo Tours
Playa Blanca
OplevelserSol og Strand

De 3 smukkeste badebyer på Lanzarote

Lanzarote er et fortryllende vulkanlandskab med overdådig solskin og indbydende strande. Lanzarotes unikke natur og skønne atmosfære gør, at man hurtigt forelsker sig i øen. Vi har levet en oversigt over de 3 smukkeste badebyer på Lanzarote, så du kan planlægge lækre dage med sol, strand og oplevelser.

Puerto del Carmen
I Puerto del Carmen finder du øens længste strand. Derudover byder byen på tre flotte solstrande: Playa Grande, Playa de los Pocillos og Playa Matagorda, som alle indbyder til en flydedag på stranden. Hvis du er mere til det aktive, kan du både windsurfe, dykke og stå på vandski langs stranden. Ved stranden er der en flot strandpromenade, som følger kysten rundt. Her ligger der masser af hyggelige cafeer, hvor du kan spise frokost, mens du tager en pause fra solen.

Puerto del Carmen er en gammel fiskerby, og det kan stadig mærkes på den helt særlige stemning og sjæl, som byen byder på. Hvis du er til byliv, er der også mulighed for at nyde byen om aftenen, hvor den stadig pulserer af liv. I den vestlige del af byen ligger havneområdet, som byder på lokale, hyggelige fiskerestauranter.

Puerto del Carmen

Puerto del Carmen

Puerto del Carmen

Puerto del Carmen

Playa Blanca
Playa Blanca har to lækre, finkornede strande, Playa Dorada og Playa Flamingo, der begge er meget børnevenlige. Tæt på Playa Blanca ligger også, det der siges, at være øens flotteste strand, nemlig Playa Papagayo. Der er mulighed for at tage en båd til stranden og på den måde se den fra havet, hvilket er et flot syn.

Alt i alt er Playa Blanca en ferieby i rolige omgivelser, hvor der stadig er masser af liv og muligheder for sightseeing, shopping og restaurantbesøg. Desuden er der en fantastisk udsigt fra byen.

Playa Blanca

Playa Blanca

Playa Blanca

Playa Blanca

Costa Teguise – en mindre og hyggelig by med tre bugter, skøn strandpromenade og tæt på øens golfbane.
Windsurfernes paradis. Den 600 meter lange strand Playa de las Cucharas indbyder til masser af timer langs stranden. Langs stranden går en strandpromenade med masser af butikker, restauranter og cafeer. Standens placering gør, at nordvinden giver en let brise over stranden og giver rig mulighed for at teste ens windsurfing evner.

Hver søndag er der marked i den gamle hovedstad Teguise. Her kan man handle med de lokale og opleve, hvordan husene stadig har den spanske kolonistil.

Costa Teguise

Costa Teguise

Costa Teguise

Costa Teguise

Oplev Lanzarote her

Se også disse artikler