Find rejser til Fuerteventura her
Inspiration til rejser hos Bravo Tours
Vejret på Fuerteventura
De bedste rejsetipsInden rejsen

Hvornår er Vejret på Fuerteventura bedst?

Er du også en af dem, der har hørt om den smukke kanariske ø Fuerteventura, og derfor overvejer et besøg? I så fald er det logiske næste spørgsmål, hvornår det er bedst at besøge Fuerteventura, eller måske bare; hvornår er vejret på Fuerteventura bedst? Og stiller du netop det spørgsmål, har du heldet med dig.

Vejret på Fuerteventura er nemlig stort set altid godt!

Vejret på Fuerteventura

Vejret på Fuerteventura er faktisk kendt for at være solrigt og behageligt hele året rundt, og derfor er Fuerteventura også en helårsdestination. Årligt har øen omkring 3000 solskinstimer, hvilket er omkring dobbelt så mange som i Danmark. Alligevel er det nok vinterhalvåret fra oktober til april, vejret er bedst på Fuerteventura.

Det er selvfølgelig en subjektiv holdning, men i netop disse måneder ligge gennemsnitstemperaturen om dagen på mellem 22 og 26 grader. Nætterne er også behagelige med gennemsnitstemperaturer fra 19 til 21. Især sammenlignet med de temperaturer vi kan præstere på vores breddegrader i denne periode, kan Fuerteventura være et yderst behageligt vinterrejsemål, som ikke er så varmt, at man som vintervant dansker helt mister pusten.

Sol og strand på Fuerteventura

Med temperaturer i begyndelsen af tyverne, er Fuerteventuras vejr særdeles velegnet til aktive ferier, hvor man kan få pulsen op og nyde den kølige havbrise på en løbetur ved stranden, en vandretur i bjergene eller en dejlig tur på hesteryg.

Vandet er også behageligt varmt og derfor velegnet til mange typer vandsport som for eksempel wind- og kitesurfing, dykning og snorkling. Samtidig er vejret på Fuerteventura hele året perfekt til afslapning på en af de mange lækre strande, der er strøet udover hele øen.

Temperatur på Fuerteventura

Det korte svar på spørgsmålet; hvornår er vejret bedst på Fuerteventura? er med andre ord, næsten altid, men særligt mellem oktober og april, hvor mange solskinstimer og behagelige temperaturer i både luften og vandet, gør den smukke kanariske ø til en dejlig destination i det danske vinterhalvår.

Faktaboks

Find din rejse til Fuerteventura

Book din rejse til Fuerteventura her

 

Vejret på Fuerteventura

Højsæsonen er mellem oktober og april,
men kan besøges året rundt i godt vejr.

Se også disse artikler