Inspiration til rejser hos Bravo Tours
Udflugter på Fuerteventura
De bedste rejsetips

Fuerteventura udflugter du skal opleve

En tur til Fuerteventura har som regel altid det gode vejr som omdrejningspunkt, men de har også en række udflugter der er et besøg værd når du rejser til Fuerteventura.

Strand og surfing på Fuerteventura

Med mere end 150 strande at vælge imellem, er det ingen underdrivelse at kalde Fuerteventura for et ægte strandparadis. Særligt fordi øen også har fordel af et utrolig strandegnet klima, som har givet den tilnavnet ”Det evige forårs ø.”

På Fuerteventura er der i strande for dem, der elsker lange, brede strande, der minder om dem man ser på postkort fra Caribien, strande med gode bademuligheder for alle aldersgrupper, strande for surferne, der elsker de store bølger og ensomme klippestrande, hvor man kan ende med at have det hele for sig selv!

Som en del af de Kanariske Øer ligger Fuerteventura ud for Afrikas kyst, men som en del af Spanien, er det en nem destination med gode flyforbindelser fra Europa. Det er især en fordel om vinteren, hvor vintertrætte nordeuropæere nemt kan tage en opladningstur til Fuerteventura, hvor gennemsnitstemperaturen i om vinteren ligger på mellem 15 og 22 grader.

Det behagelige klima fortsætter om sommeren, hvor Fuerteventura normalt har temperaturer mellem 20 og 28 grader. På den måde er Fuerteventura en helårsdestination, hvor de fleste vil kunne finde en strand, der passer perfekt til deres smag!

Surfing og vandsport

Fuerteventura er et paradis for vandsportsentusiaster. Særligt surfere vil føle sig hjemme på den varierede kyststrækninger, hvor der er mulighed for at dyrke forskellige former for surfing. Både klassisk surfing, wind-surfing og kitesurfing er populære sportsgrene, som både praktiseres af verdensstjerner og nybegyndere på Fuerteventura. På øen er der masser af surfskoler og steder, hvor man kan leje udstyr.

De bedste strande

Det er umuligt at vælge den bedste blandt Fuerteventuras mange strande. Særligt fordi, der er så forskellige, at det kommer an på smag og behag. Alligevel er der nogle stykker, der er særligt populære blandt forskellige grupper.

For familier er favoritten nok Caleta de Fuste, der med sin afslappede stemning og brede vaniljefarvede sandstrand er et hit.

Caleta de Fuste

For surferne, der foretrækker en isoleret strand uden for mange familier er den nordlige Esquinzo med gode bølger og vind et hit.

Er du typen, der vil have det hele for dig selv, kan du finde stranden Cofete på det sydligste Fuerteventura. Den ligger for enden af en 20 kilometer lang grusvej, der afholder stort set alle fra den smukke sandstrand for foden af Jandia-bjergene.

Udflugter på Fuerteventura

 

Se også disse artikler