Inspiration til rejser hos Bravo Tours
Få den billigste ferie
De bedste rejsetips

Få den billigste ferie i 2017 på disse destinationer

Du kan spare en masse penge på din næste ferie, hvis du vælger nogle bestemte destinationer. Find en billig ferie i 2017 på følgende destinationer.

Find den billigste ferie her

Bulgarien – Golden Sands

Det er hverken en hemmelighed eller en tilfældighed, at Bulgariens ferieperle ved Sortehavet er opkaldt efter strandens smukke, gyldne sand. Det er nemlig stranden, der er den primære grund til at Golden Sands er blevet en populær feriedestination for europæere i alle aldersklasser. Golden Sands byder på alt fra strandlive og familieresorts til de mest trendy barer og klubber, og det hele fås til meget konkurrencedygtige priser.

Tyrkiet – Alanya

Perlen på den Tyrkiske riviera, Alanya, er ikke en ny destination for danskerne. I mange år har Alanya været en af de mest populære steder for solsultne danskere. Det har ikke betydet, at byen er blevet overfyldt, men nærmere at serviceniveauet er gået op uden at priserne er fulgt med.

Grækenland – Kreta

En mangeårig feriefavorit for danskerne er den græske ø Kreta. Øens store popularitet og det faktum at rigtig mange vender tilbage til Kreta år efter år, skyldes måske, at Kreta er meget mere end ”bare” en god strand og billige hoteller. Der er masser af traditionel græsk kultur i de mange landsbyer og ikke mindste verdenskulturarv, når man besøger for eksempel det store Knossos-tempel.

Tyrkiet – Marmaris 

Marmaris er nærmest synonym for den gode Tyrkiske ferieoplevelse, hvor kultur, mad og strandferie an kombineres i netop den rette blanding, der passer dig. Marmaris har været kendt for sin smukke beliggenhed ved Ægerhavet siden byen hed Physkos i det 6. århundrede f.Kr., og i området er der mulighed for masser af aktiviteter. For eksempel en sejltur i det tyrkisk/græske øhav blandt de smukke klippeøer eller et besøg i den historiske by Efesos.

Spanien – Costa de Almeria 

Selvom Costa de Almeria ikke er så kendt som feriestorebroderen Costa del Sol eller andre af de mange berømte Spanske kyststrækninger, kan den lille bid af Andalusien alt det man leder efter på en strandferie og meget andet. Costa de Almeira ligger nær den mere end 1000 år gamle havneby Almeira, der udgør hovedbyen i et sandt ferieparadis, hvor byerne bindes sammen med lange sandstrande med lækkert, varmt badevand. Derudover kan Almeira også tilbyde kontrastfyldte naturoplevelser i form af ørkenområder og dramatiske klipper i flotte naturparker.

Få den billigste ferie

Det er alle 5 rigtig gode destinationer og så gør det jo ikke noget, at det også er de der du får den billigste ferie i 2016. Så kig efter de charterdestinationer for at få både en god ferie og til fornuftige priser.

Se også disse artikler