Inspiration til rejser hos Bravo Tours
De bedste rejsetips

Rejs billigt på en uspecificeret rejse

Drømmer du om at rejse endnu mere, er det værd at holde udkig efter de billige rejser, så rejsebudgettet kan strækkes noget længere.

Der kan være mange penge at spare på rejsen ved enten at bestille i god tid eller ved at vente til allersidste øjeblik og hoppe på en afbudsrejse. Der kan også være penge at spare ved at søge bredt i forhold til rejsemål, rejsetidspunkt, rejselængde, afrejselufthavn osv. Og endelig kan der være mange penge at spare, hvis du vælger en uspecificeret rejse.

Hvad er en uspecificeret rejse?

Hvis du ved, at du har en række meget specifikke krav, der skal være opfyldt, for at du får en god ferie, skal du ikke gå på kompromis med alt for meget, for så bliver rejsen ikke en god oplevelse. Er du derimod villig til at slække på nogle af kravene, hvis bare rejsen er billig nok, kan du godt udvide søgekriterierne.

Vælger du eksempelvist at købe en uspecificeret rejse, så vælger du selv rejsemålet. Men du vælger ikke, hvor du skal bo i løbet af din ferie.

Køber du for eksempel en uspecificeret rejse til Mallorca, så ved du, at du kommer til Mallorca, og du kender rejsetidspunktet og afrejselufthavnen. Du ved bare ikke, hvor du kommer til at bo på Mallorca – det kan være i Alcudia, i Palma eller et helt tredje sted. Og du ved heller ikke, hvilket hotel du kommer til at bo på. Det får du måske først at vide, når du står i lufthavnen.

Godt for dig, der vil rejse billigt

En uspecificeret rejse er for dig, der sagtens kan leve med at bo på et meget enkelt hotel af lav standard i løbet af ferien. For det er, hvad du måske får tilbudt. Du kan dog også være heldig at blive indkvarteret på et dyrere hotel. Det afhænger alt sammen af, hvad rejseselskabet har til rådighed. Du skal også være opmærksom på, at du kan risikere at blive flyttet til et andet hotel i løbet af din ferie. Også flere gange.

Har du det fint med den slags overraskelser, når blot rejsen er billig nok, kan en uspecificeret rejse være et godt bud på en billig rejse.

For den erfarne rejsende kan det være et godt valg, men det er måske ikke den bedste løsning for dig, der rejser med børn, eller dig der rejser for første gang.

Faktaboks

Vi kalder det Bravo Chancen

Hos Bravo Tours kalder vi vores uspecificerede rejser for Bravo Chancen.

Se også disse artikler