Find en familieferie her
Inspiration til rejser hos Bravo Tours
Golden Sands i Bulgarien
De bedste rejsetips

Billig familieferie – her kan du tage hen

En billig familieferie er hvad de fleste leder efter. På den måde kan man hurtigere få sparet op til ferien eller samlet en større pose lommepenge sammen.

Der er dog også penge at spare alene ved valg af rejsedestination. Her får I derfor et overblik over, hvor I kan finde en billig familieferie, hvor der ikke er sparet på hverken sol, strand, pool og varme sommeraftener. Er I en større familie der skal rejse sammen, så skal I nok kigge efter grupperejser.

Side

Side

Billig familieferie i Side

I Side i Tyrkiet er der rig mulighed for at tage på billig familieferie og samtidig få dækket alles interesser. Byen, der er en af Tyrkiets ældste, er fyldt med historie og har et væld af seværdigheder, som f.eks. Athenas og Apollos templer, hvor I blandt andet kan se de verdensberømte, høje søjler.

Her er også nogle af Tyrkiets smukkeste sandstrande til de vandglade og utallige muligheder for at gøre en god handel i byens butikker eller på den spændende bazar.

Der er masser af familievenlige hoteller med pools til både børn og voksne i området og alt efter temperament, finder i både billige familieferier med halv- og helpension.

Rhodos

Rhodos

Familieferie på Rhodos

Den græske perle, Rhodos, har i mange år været den mest foretrukne, græske ferieø. Sammenlignet med de øvrige, kendte græske øer, er den mere frodig og grøn og er desuden Grækenlands næststørste. Der er endeløse strande med krystalklart vand, masser af seværdigheder og charmerende byer med snoede gader.

I Rhodos by findes den gamle bydel, som er på UNESCO’s verdensarvsliste og kulturelt og historisk interesserede får derfor masser af nye indtryk på et besøg i byen. Her er også masser af mulighed for at opleve byens pulserende liv, både dag og nat samt tage på spændende sejladser på vandet.

Rhodos er et velkendt charterrejsemål og især området omkring Faliraki er et mekka for børnefamilier. Her er masser af aktiviteter for familiens yngste og det er også her, Rhodos’ største badeland med over 30 forlystelser ligger. Stranden er desuden yderst børnevenlig i dette områder og i det hele taget er Faliraki et trygt sted at tage på billig familieferie.

Costa de Almería

Familiferie i Costa de Almeria

Costa de Almeria er perfekt til familier

Hvis I drømmer om Spaniens varme sol og spændende kultur, er Costa de Almería i Sydspanien et dejligt sted at tage på ferie. Vejret er næsten altid fantastisk og temperaturerne dejligt sommerlige, selv i foråret og efteråret.

Costa de Almería har i mange år været spaniernes foretrukne feriested, måske fordi det er tæt placeret på nogle af landets største turistattraktioner som eksempelvis Alhambra-paladset i Granada.

Der er masser af historiske seværdigheder i hele området, gode muligheder for shopping og et væld af spændende restauranter, hvor I både kan gå på opdagelse i nye spanske retter og finde traditionel mad, som også familiens yngste med garanti kan lide.

I det hele taget er Costa de Almería et meget familievenligt feriested og Bravo Tours tilbyder som de eneste direkte fly hertil. Så sparer I enten et flyskift eller en langvarig transfer, hvilket i sig selv er yderst fordelagtigt, når man rejser med børn.

Alanya

Alanya familie ferie

Den billigste familieferie får du i Alanya

Når turen går til Tyrkiet, er Alanya en af danskernes favoritdestinationer. Og ikke uden grund. Her finder I nemlig alt, hvad et turisthjerte kan begære – lige fra lange, afslappende dage på den næsten eventyrligt smukke strand til et pulserende byliv for familiens unge. Samtidig med, at I får en billig familieferie, I sent vil glemme.

Byen er meget stemningsfuld og der er masser af muligheder for at gøre en god handel på enten bazarerne eller i shopping-gaderne. Der er også mange ting at se på ved havnefronten og måske kan der blive tid til lidt forkælelse i et de mange hammam-bade for nogle af familiens medlemmer. Imens kan resten tage på bådtur – og endda være heldige at spotte et par delfiner.

Der er mange børnevenlige hoteller i Alanya med både legeområder, børneklubber og pools. Flere af disse er placeret ned til strandene og dermed trukket væk fra larm og støj – også i nattetimerne.

Golden Sands

Golden Sands i Bulgarien

Golden Sands i Bulgarien er en billig ferie for familien

I Bulgarien finder I Golden Sands, som regnes for et af de billigste steder at tage på charterferie med familien. Priserne er generelt lavere i Bulgarien og det gør også eksempelvis restaurantbesøg og indkøb billigere. I sparer dermed ikke kun på selve rejsen, men også lommepengene.

Golden Sands ligger ved Sortehavet, hvor vandet er lyseblåt og strandene hvide og der er både hoteller til dem, der er vilde med fred og ro og dem, der elsker at bo i centrum.

Der er også masser af aktiviteter og seværdigheder at bruge tid på. I kan f.eks. tage på sejltur og opleve det smukke Sortehav fra søsiden eller tage på en jeep-safari i området. Strandpromenaden summer desuden af liv både dag og aften og der er masser af familievenlige spisesteder.

Bag byen ligger det imponerende vandland, Aquapolis, som er en heldagsudflugt værd. Her kan I både få et sug i maven og sol på armene, mens I nyder hinandens selskab.

Sådan får I en billig familieferie

Der er flere veje til en billig ferie og hvilken I skal vælge, afhænger af, hvordan I kan lide at rejse.

Man får ofte en, samlet set, billig familieferie med All Inclusive. Den pris I giver for selve rejsen er ganske vist højere end ved rejser med halvpension. Men ser man på, hvor mange penge der bliver brugt over hele ferieugen, ligger All Inclusive nederst på listen omkostningsmæssigt.

Her er alt fra drikkevarer til alle dagens måltider nemlig inkluderet fra start – og opholder man sig primært på hotellet, behøver man i princippet ikke have penge op af lommen.

En anden måde at holde billig familieferie på, kan være at bo i en ferielejlighed med eget køkken. Her kan I handle i de lokale supermarkeder og selv tilberede maden. Dermed sparer I på budgettet til restaurantbesøg. At bo i ferielejlighed er især oplagt, hvis I har mindre børn, der har brug for at overholde sengetiderne hjemmefra, fordi I kan spise, når der passer jer. På hoteller med All Inclusive bliver aftensmaden nemlig ofte serveret relativt sent i forhold til danske standarder.

En familieferie i en lejlighed er også perfekt, hvis I er typerne, der hellere vil ud at opleve noget end at dase ved poolen.

I kan læse mere om de forskellige muligheder for hoteller og lejligheder under de forskellige rejsemål her, ligesom I også kan gå prisjagt efter en billig familieferie, der matcher netop jeres ønsker til en perfekt ferie.

Faktaboks

De billigste familieferier finder du her:

  • Side
  • Rhodos
  • Costa de Almeria
  • Alanya
  • Golden Sands

Se også disse artikler