Inspiration til rejser hos Bravo Tours
Sidste minut-rejser
De bedste rejsetipsInden rejsen

Køb sidste minut-rejser – og kom billigt på ferie

Afbudsrejser, last minute og sidste minut rejser. Kært barn har som bekendt mange navne. Og der kan være mange penge at spare, hvis du har is i maven og venter til allersidste øjeblik med at bestille din rejse. Men du skal dog være opmærksom på, at det ofte kræver en hel del fleksibilitet, hvis du vil have fingre i en billig rejse i sidste minut.

Se alle Bravo Tours afbudsrejser her.

Sidste minut-rejser

Penge at spare med sidste minut-rejser

Hvis du er fleksibel i forhold til, hvor du vil rejse hen, hvornår du vil rejse, hvor længe du vil være væk, hvilken lufthavn du vil rejse fra og hvilken hotelstandard, du kan leve med, kan du ofte være heldig at få en god og billig sidste minut-rejse.

Det kræver altså typisk en vis fleksibilitet at få en billig afbudsrejse eller sidste minut-rejse. Mulighederne for at få en billig charterrejse i allersidste øjeblik er i hvert fald større, jo mere fleksibel du er. Og derudover bør du også væbne dig med en vis portion tid og tålmodighed, når du skal gennemsøge de forskellige rejseselskabers hjemmesider med billige afbudsrejser.

Billige rejser i skolernes sommerferie

Det vil altid være lettere at få en enkelt billet eller to til en billig pris, hvorimod det kan være sværere, hvis det er hele familien, der skal afsted. Og skal I rejse i skolernes sommerferie, kan det være svært at finde en sidste minut-rejse, for netop sommerferien er et af de mest populære rejsetidspunkter.

Hele sommeren, og specielt i skolernes sommerferie, er der rift om rejserne. Ikke mindst til de populære familiedestinationer som Spanien og Grækenland. Så her kan det faktisk ofte betale sig at gøre det modsatte, hvis du vil sikre dig en billig ferie til hele familien: Nemlig at bestille ferien i god tid; det vil typisk sige i løbet af vinteren.

Priserne på rejser svinger altid meget op og ned, afhængig af udbud og efterspørgsel. Og vejret kan også spille ind på priserne. En våd og kold forsommer i Danmark kan give rift om rejser til sol og varme i sommerferien. Og så er det jo en fordel at have købt sin ferie i god tid, inden efterspørgslen og priserne stiger.

Se også disse artikler