Inspiration til rejser hos Bravo Tours
Rejser til Malaga
De bedste rejsetipsOplevelser

Oplevelser i Malaga du ikke må gå glip af

Malaga i Andalusien er ikke bare en fantastisk feriedestination på grund af det gode vejr, den unikke placering og de mange gode turistfaciliteter. Byen i Andalusien på Spaniens sydkyst er nemlig også lidt af et kulturelt og historisk skatkammer, og faktisk er Malaga en af de ældste større byer i verden. Malaga blev grundlagt for cirka 2800 år siden, og med lidt over en halv million indbyggere, er Malaga den sjette største by i Spanien.

Med en strategisk placering på den spanske solkyst Costa Del Sol kan en rejse til Malaga både være ren afslapning, en kulturhistorisk rejse eller en lækker kombination af begge dele. Selvfølgelig krydret med den gode spanske mad og vin.

Rejser til Malaga

Det er nemt at rejse til Malaga, for udenfor byen ligger den internationale lufthavn Malaga Costa Del Sol Airport. Herfra er der daglig forbindelse til tyve spanske byer og mere end hundrede europæiske byer. Som den primære indgang til Costa Del Sol, er Malagas lufthavn en af de ældste og travleste i Spanien.

Men Malaga er faktisk også rimeligt simpel at nå over land, for byen serviceres af de spanske AVE hurtigtog. Derfor er det både hurtigt og simpelt, hvis man som besøgende i Malaga, får lyst til at besøge en af regionens andre byer.

Oplevelser, du ikke må gå glip af i Malaga

På en rejse til Malaga, er der en række oplevelser, du simpelthen ikke må gå glip af. Den smukke gamle by har nemlig masser at byde på, selvom mange rejser til Malaga for primært at ligge på stranden på den legendariske solkyst. Og derfor er stranden selvfølgelig også et must!

Men kan man løsrive sig fra den brede sandstrand, er en af de største oplevelser i Malaga nok de ældgamle muslimske ruiner i Alcazaba.

Måske kun overgået af det smukke slot Gibralfaro, der godt nok kræver lidt af en vandretur, før man når til toppen af det lille bjerg, hvor slottet ligger. Her bliver man dog rigt belønnet med en fantastisk udsigt over hele Malaga og middelhavets blå flade, der afsluttes ude i horisonten. Den historiske bydel bør man heller ikke gå glip af, når man rejser til Malaga, en af verdens ældste byer!

Find charterferier til Malaga

Faktaboks

Fakta om Malaga

  • 6. største by i Spanien
  • Grundlagt for 2.800 år siden
  • 500.000 indbyggere

Adresse til Gibralfaro

CMNO GIBRALFARO 11, 29016 Málaga
(Postal Address: Paseo de Reding, 1, 29016 Málaga)

Find mere information om Gibralfaro

Se også disse artikler