Inspiration til rejser hos Bravo Tours
Thomson vandfaldet i Kenya
OplevelserSafari

Thomson vandfaldet i Kenya

Hvis du altid har drømt om at stå bag et vandfald, er der rig mulighed for det bagved Thomson vandfaldet i Kenya, hvis ellers du er forberedt på at blive våd. Du skal passe på og være opmærksom, når du går, da der er vådt og glat, men det er helt sikkert muligt at finde et godt spot bag vandfaldet, hvor du kan få den vilde oplevelse af at se vandet tromle ned foran dig.

Det er også muligt at stå længere oppe og se vandfaldet, hvilket også er en kæmpe oplevelse, men at komme ned i og stå ved siden at den mørke pøl, hvor vandet banker ned, er en kæmpe oplevelse.

Thomason vandfaldet i Kenya

Thomason vandfaldet i Kenya

Som ekstra krydderi til oplevelsen er der værd at gå ‘the wildcat way’, når du skal tilbage til bilerne. Langs stien er der mange sjældne, smukke og velduftende blomster.

Vandfaldet er spektakulært og en kæmpe oplevelse, men vær opmærksom på de venlige mennesker, der prøver at række dig kamæleoner, som du kan holde. De begynder nemlig at synge, og forventer at du betaler dem bagefter. Det kan være en sjov oplevelse, men pas på det ikke tager fokussen fra oplevelsen af vandfaldet.

 

Oplev kenya her

Se også disse artikler